Algemene voorwaarden

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van S.PP.RT gevestigd te Den Haag en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Leiden onder nummer 70473528

Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing:

-Op alle overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing.

-Als u bij S.PP.RT een bestelling plaatst, verklaart u zich akkoord met de bepalingen in deze Algemene voorwaarden. 

-Alle prijzen zijn in euro`s en inclusief 21% BTW. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Mocht een foutieve prijs getoond zijn wordt de klant per e-mail op de hoogte gebracht en heeft de klant het recht de order kosteloos te annuleren. 

-Wij doen ons uiterste best om de website up-to-date te houden, echter kan het bij uitzondering voorkomen dat wij een product niet op voorraad hebben. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

-S.PP.RT garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

LEVERING

-S.PP.RT verstuurt alle bestellingen als pakketpost met track en trace via DHL. Bestellingen geplaatst en betaald voor 12.00 uur worden dezelfde dag door ons verstuurd. Bestellingen na 12.00 geplaatst en betaald worden de volgende dag verstuurd. DHL bezorgt ook op zaterdag!  Doorgaans worden pakketten binnen Nederland binnen 1-3 werkdagen bezorgd. Naar het buitenland duurt 2-6 werkdagen, afhankelijk van het land. De leveringstermijn voor landen buiten Europa is per land verschillend

-Als u een pakket op uw werkadres laat bezorgen geef dan altijd de naam van het bedrijf op. DHL bezorgt alleen op een werkadres als ook de naam van het bedrijf er bij staat! Bestellingen kunnen door ons niet bij een parcelshop of postbus worden afgeleverd.

-Wanneer een pakket de eerste keer niet bij u kan worden afgeleverd laat DHL een bericht achter. U kunt dan een nieuwe afspraak maken met DHL. Als U dit vergeet of nalaat wordt uw bestelling na 5-7 dagen weer teruggestuurd naar S.PP.RT. Hieraan zijn hoge kosten van 10.00 euro verbonden. Helaas zijn wij genoodzaakt deze kosten dan op u te verhalen.

OVERMACHT

S.PP.RT is niet aansprakelijk voor een vertraging in de uitvoering of voor een niet-uitvoering van onze verbintenissen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle, inbegrepen pandemie produktie-onderbrekingen, moeilijkheden bij aanvoer of tekorten aan grondstoffen, werkkrachten, energie of transport of vertragingen in transport, stakingen, lock-outs, werkonderbrekingen of andere collectieve arbeidsgeschillen, die hetzij onszelf, hetzij onze leveranciers raken.

 

AFKOELINGSPERIODE EN RETOURNEREN (HERROEPINGSRECHT)

-Het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht dat niet aan de verwachtingen voldoet. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heb je bij het doen van aankopen via Internet recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen. De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending.

-Er bestaat geen aanspraak op terugbetaling als het product is gebruikt en/of is beschadigd is. De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending.

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd indien aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

  • Retourzendingen dienen vooraf, binnen de 14 dagen afkoelingsperiode via email aan retour@spprtcom gemeld te worden, ovv bestelnummer en bankrekeningnummer voor terugbetaling. Niet aangemelde retourzendingen worden niet in behandeling genomen.

  • Na uw retourmelding heeft u max. 7 dagen om het product terug te sturen. Artikelen die niet binnen 7 dagen na melding geretourneerd zijn, zullen niet worden geaccepteerd.

  • Het product dient in de staat waarin u het hebt ontvangen geretourneerd te worden.

  • Als het product zichtbaar gebruikt, gewassen of beschadigd is, zal geen vergoeding plaatsvinden.

-Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, zullen we deze beoordelen en u een ontvangstbevestiging per e-mail zenden. Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van uw retourzending storten wij uiterlijk binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug op het door u verstrekte rekeningnummer.

-U kunt het artikel/de artikelen retourneren aan:

S.PP.RT SHOP / RETOURS

Gevers Deynootweg 58

2586BM Den Haag

 

GEGEVENSBEHEER

-Indien u een bestelling plaatst bij S.PP.RT, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van S.PP.RT. S.PP.RT houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.

-S.PP.RT respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens. Meer informatie over hoe wij omgaan met je data staat in onze privacyverklaring.

AFBEELDINGEN

-Alle afbeeldingen; fotos, tekeningen etc. en gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten etc. op de website van S.PP.RT gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. 

– Het is niet toegestaan afbeeldingen te kopiëren zonder toestemming van S.PP.RT.